perjantai 30. syyskuuta 2016

Syyskuun suosikit ja kuulumisia

Väsynyt mutta helpottunut tyttö täällä moi!

Alotin tän postauksen kirjoittamisen jo tunti sitten, mutta vähän huonolla menestyksellä ollaan edistytty... :D Nyt on sitten taas kauhea kiire, kun mun pitäisi lähtee viiden minuutin päästä salille, että ehdin töihin jotka alkaa 19. En kyllä tajua miten aina mulle tulee kiire vaikka olisi kuinka paljon aikaa... Tänäänkin pääsin jo 11 koulusta ja piti ehtiä hyvin kirjoittaa tämä postaus ja pari vielä luonnoksiinkin, mutta se taitaa nyt jäädä ensi viikon hommiin. En nyt ehdi viikonloppunakaan kirjoitella, kun lähden taas Seinäjoelle.

Mutta siis! Koeviikko on nyt selätetty ja se oli kyllä rankempi kun edes muistin. Kaikki kokeet espanjaa lukuunottamatta meni aika huonosti, mutta eipä se nyt sinänsä haittaa, koska mun huonosti tarkoittaa semmosta seiskaa... En ehtinyt lukemaan lähes ollenkaan, vaikka en ole käynyt reeneissäkään nyt muutamaan viikkoon. Tämä siksi, että yritän nyt ihan tosi lepuuttaa noita penikoita, kun ne ei valitettavasti oikein muulla kuin levolla parane. Osittain tämän vuoksi en myöskään saanut tehtyä treeniviikko-postausta loppuun. Toinen osasyy oli se, että flunssa iski, joten sain vain puolesta viikosta treenimatskua... Uusi yritys kun löytyy taas aikaa ja kykyä treenata täyspainoisesti!

Lukemista vaikeutti myös Lahden reissu, olin Essin kanssa Cheekin keikalla sielä. Oli kyllä parempi kuin mikään aiempi, vaikka nähty on niin jäähallikiertueet kuin olympiastadioninkin keikat! Nyt ei kuitenkaan tarvitse hetkeen taas stressata kokeista, ja onneksi ens jakso on mulla ihan kevyt, vaan 5 kurssia ja niistäkin yksi itsenäisenä.

Mutta mennäänpäs nyt niihin syyskuun suosikkeihin, joka oli tämän postauksen pääidea!

Värjäsin hiukset tossa viikko sitten ja tykkään kyllä tosi paljon! Tässä kuvassa ei oikein näy, mutta värjättiin tuo tyvi siis mustaksi ja laitettiin vähän raitoja.


Nämä juustoriisikakut on rakkautta. Mulla on laukussa lähes aina näitä mukana, enkä halua tietää paljonko rahaa mulla kuluu näihin kuukaudessa. Liian hyviä.

Iltakävelyt kirpakassa syysilmassa on ollut tässä kuussa pop! Tätä kuvaa ottaessa lähdin kyllä juoksemaan, mutta jalat ei kestänyt, joten kävelyksi se meni. Tajusin, että ei sekään hullumpaa ole kun on hyvää musiikkia ja kirkas tähtitaivas!


Vihdoin äiti suostu lahjottaan mulle tän Escadan hajuveden, jota oon himoinnut iät ja ajat. Tuoksuu laittoman hyvälle! Mun piti ottaa tästä kuva äitillä, mutta unohdin, mutta onneksi Google auttoi.

Yksi aamu salilta lähtiessä havahduin kauheaan nälkään ja poikkesin prismasta hakeen tämän aamiaiseksi, jonka johdosta myöhästyin koulusta. :D Oli kyllä sen arvoista, koska yllättävän hyvää proteiinirahkaksi ja tässä on muistaakseni jopa päälle 20g proteiinia!

Toinen vohvelikahvila testattu, tällä kertaa Tampereelta. Tämä on nimeltään Kuparitalon vohvelikahvila, suosittelen poikkeamaan! Sisustus oli söpö ja vohveli oli kyllä herkullista, eikä annos ollut liian iso. Henkilökunta kyllä oli hieman tympeää, mutta muuten suosittelen lämpimästi! Kahvilakulttuuri on kyllä iskenyt muhun nyt ihan täysin, mikä on lompakon kannalta ehkä vähän harmillista, mutta sen arvoista.

Tämä paita minkä ostin viime Seinäjoen reissulla on kyllä suosikki numero uno!

Nämä Tallinnasta ostamani kengät pääsevät myös suosikkien listalle, vaikka eivät montaa kertaa jalkaan olekaan päässeet. Todella mukavat kävellä! Toisena kenkäsuosikkina ovat ne punaiset Niket jotka ovat myös Tallinnasta, kuva niistä löytyy edellisestä postauksesta. :)

Tässäpä tuli nyt suosikkeja ihan laidasta laitaan! Pahoittelen joidenkin kuvien huonoa laatua... Olen yrittänyt etsiskellä kameraa, mutta tällä hetkellä ei rahatilanne sen hankkimiselle ole otollinen. Olen laitellut työhakemuksia nyt muutamaan paikkaan ja toivottavasti joku tärppäisi, niin saisi sen kamerankin hankittua ja teille parempaa kuvamateriaalia!

Nyt suunnataan katseet kohti lokakuuta, erinomanlaista viikonloppua toverit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti