tiistai 18. lokakuuta 2016

Päiväni kuvina 18.10.

Heissan!

Ajattelin toteuttaa tästä päivästä tälläisen päiväni kuvina -postauksen. Mun piti tehdä tää jo eilen, kun oli paljon tekemistä niin olisi tullut monipuolinen, mutta siinä tohinassa se sitten unohtui.
Mutta ei tämäkään päivä näillä näkymin tylsä tule olemaan!

08:15 Herään ja selailen somet läpi. Vastailen muutamiin viesteihin ja nousen yllättävän virkeänä melkeinpä heti! Yleensä jään ainakin tunniksi sängynpohjalle lahnaamaan, mutta tänään ei ole aikaa.


08:30 Syön aamupalaksi puuroa banaanilla ja mustikoilla. On muuten hyvää! Samalla avaan tietokoneen ja alan näpytellä yhteiskuntaopin tehtäviä, jotka pitää palauttaa Moodleen. En tykkää yhtään siitä, että koneita käytetään opiskelussa... Lisäksi laitan muutamat työhakemukset.


09:35 Tietsikkahommat hoidettu! Menen pukemaan treenivaatteet ja lähden salille.


11:11 Salille lähtö vähän venähtää, kun päädyn vielä takaisin peiton alle keräämään voimia tulevaan päivään. Lopulta tsemppaannun ja lähden kylmyyden armoille. Onneksi pyörällä hurauttaa salille muutamassa minuutissa.


11:49 Kohteeseen päästy ja puolet treenistä takana! Treeni ei oikein luista, kun selkä on niin jumissa, että jokainen liike sattuu.

12:30 Lähden salilta suunnistamaan kohti Sofiaa. Juoruillaan viimeaikojen tapahtumat läpi, syödään ja käydään koiran kanssa lenkillä.

15:30 Mun täytyy lähteä kohti bussipysäkkiä, jossa Essi jo odotteleekin.

17:00 Meillä alkaa Essin kanssa vuoro Trampolin Parkissa, oli kyllä tosi hauskaa! Otettiin vähän videoitakin sieltä, mutta en nyt saanut niitä siirrettyä tänne. Aika kallis mielestäni kyllä, mutta hauskaa oli ja hiki tuli!


18:21 Ollaan matkalla Trampolin Parkista kävellen kohti Kaukajärveä ja tarkemmin Spiral-hallia. Matkalla ehditään eksyäkin, onhan pettämättömällä suuntavaistolla varustettu kaksikko kyseessä. ;)


18:35 Löydetään perille pelipaikalle, jossa seuraavat kaksi tuntia kuluukin matsia katsellessa.

20:56 Suunnataan nokat kohti kotia, jonne päädyn tuntia myöhemmin.

22:00 Olen juuri tullut kotiin ja syön iltapalaa, joka tällä kertaa käsittää ruisleipää ja mysliä.

22:40 Kirjoitan tätä postausta umpiväsyneenä silmät ristissä. Vielä suihkuun pitäisi selviytyä ja sitten saa kaatua hyvällä omallatunnolla sänkyyn. Huomennakin on luvassa yhtä vauhdikas päivä, heti aamusta jäähalli kutsuu!

23:15 Suihkussa käyty, hyvää yötä!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti